Om AH Fotografi

Digital fremtid

Et billede siger mere end mange ord. Levende billeder siger mere end rigtig mange ord – og i en stadig mere digital verden skal stillbilleder og video ofte spille sammen i et integreret kommunikationsunivers.

Slut er den tid, hvor fotografen blot skulle kunne tage et billede beregnet til tryk. Flere og flere virksomheder kombinerer trykt markedsføring med digital markedsføring i form af website, nyhedsbreve og interaktive brochurer – derfor skal den fotograf, der vælges til opgaven beherske begge udtryksformer.

At en dygtig stillbilledfotograf også er en dygtig videofotograf er imidlertid ikke en selvfølge. Derfor vil jeg med dette website gerne have lov til at vise et par prøver på, hvad jeg kan – prøver der dokumenterer, at jeg behersker begge medier.

Solid erfaring

Jeg har arbejdet som professionel fotograf i mere end tredive år og har løst opgaver for en række af Danmarks største virksomheder, der blandt andet har gjort brug af et af mine specialer, nemlig arkitekturfotografering.

Qualified Master

I 2010 opnåede jeg Photo-dk/Dansk Fotografisk Forening’s Qualified Master certificering for arkitekturfotografi. Jeg er således en alsidigt arbejdende fotograf, der kan løse en lang række opgaver inden for visuel kommunikation, og da jeg kan trække på dygtige samarbejdspartnere, er ingen opgave hverken for stor eller kompleks.

Central placering

Desuden er AH Fotografi centralt placeret i Aarhus, hvilket gør det muligt hurtigt at rykke ud uanset, hvor opgaven skal løses – og gerne til en fast pris efter tilbud, så uforudsete økonomiske overraskelser undgås.